Tää menee varmaan nyt liiallisuuksiin tää blogin päivittäminen. :) Kyllä sitä taukoakin sitten varmasti tulee, joten päivitetään nyt kun on aikaa ja ideoita. Eilisen juhlimisen takia on tänään toi suolainen ruoka maistunut aika hyvin. Kaikista viikon jämistä kootut lämpimät voileivät (kananpaloja, possun sisäfilettä, pari siivua pekonia, marinadikastikepurkista helmi ja juustoraastepussin pohjat) oli niiin maukkaita! Kyllä teki hyvää.

Pari postausta aiemmin esittelin kierrätyskaulakorun tätin vanhoista helmistä. No, niitä helmiä jäi muutama ja akvamariinejakin oli vielä muutama, joten nekin laitoin vielä likoon.

korvikset_260807002.jpg

Sitten lisää kierrätystä on tässä seuraavassa kaulakorussa. Mun pappa on hionut joskus kiviä paljonkin. Mulla on niitä sen tekemiä koruja jonkun verran ja silloin kun sain tätiltä tuon helminauhan, sain myös kaksi rikkinäistä paria korviksia. Korvikset olisivat kyllä korjaantuneet uusilla koukuilla, mutta koska muutakin kuulemma sai tehdä, niin minäpä sitten kokeilin sitä "jotain muuta" -vaihtoehtoa. Tässä on pappan hioma spektroliitti hopeisessa kehyksessä. Hopeiseen vaijeriin on kiinnitetty tän riipuksen lisäksi muutama mv-helmi. Jotenkin eka aattelin, että ei tuolle saa mitään arvoistansa seuraa, mutta pelkässä vaijerissa se oli kuitenkin vähän orvon oloinen. Tää spektroliitti on lähes kokonaan sinisävyinen heijastuksiltaan, toisessa korviksessa on vähän vihreitäkin välähdyksiä. Riipuksesta on pari lähikuvaa, jotta se sininen tulisi ees vähän esille.

korut_260807011.jpg

korut_260807009.jpg
(Päh, keskellä kuvaa on karva!!!)

korut_260807005.jpg

Ovatko muuten tämänkokoiset kuvat riittävän suuria? Näkeekö niistä jotain? Noo, näillä nyt mennään. :) FMG-kimppaan edelleen tarjolla pari paikkaa...