Näin aamuvirkkuna siirtyminen talviaikaan on pelkästään mukavaa. Viime sunnuntai oli niin käsittämättömän pitkä päivä, että oikeen itseäkin ihmetytti, mitä kaikkea silloin sain aikaan. Tällä viikolla on sitten harrastettu mm. aamulenkkeilyä - piristävää! Kahden kuukauden päästä päivät ovat jo alkaneet pidentyä, joten voiton puolella melkein ollaan! ;)

Kahden kuukauden päästä myös nämä kortit ovat jo löytäneet uusiin koteihinsa.

Joulukortit -08

Viime kerralla hehkuttamani koruiluilta meni aivan loistavasti! Viime kerralla viimeiseen asti symmetrisiä töitä tehneet pääsivät näistä rajoituksista eroon ja aikaan saatiin toinen toistaan kauniimpia töitä. Parista työstä tekis mieli ottaa ideoita itsellekin, mutta annan huuman ensin laskeutua ja otan ne vasta sitten työn alle! Naiset, te olitte loistavia! Ryhmän koko oli siis neljä henkilöä, mutta ensi viikolla mun taidot todella koetellaan, kun menen vetämään vastaavanlaista iltaa 14:lle naiselle! Ainoa asia, joka minua jännittää on se, että riittävätkö materiaalit. Mää luulen, että pari tiukkaa shoppailukierrosta pitää vielä vetää, että sitten edes löytyisi jokaiselle jotain edes vähän miellyttävää. Voi harmi kun pitää shoppailla, olen aivan pettynyt! :o)

Korujakin on syntynyt, no worries.

Tuulan setti

Kaulakoru ja korvikset jaspisbreksiasta ja sävyyn sopivista mv-helmistä. Tämän korun omistaja toi mulle viime viikolla niin kivat villasukat, kiitos! Käytössä ovat! :)

Korviin

Korvakorut onykseista ja Swarovskin 8mm:n Siam-rondelleista. Näistä tuli kovin jouluiset mun mielestä eikä haittaa yhtään. :)

Veeralle

Sitten tunnelmoidaan oikein kunnolla. Veera, kohta 4v (eikös vaan juu?!), valitsi itse koruun materiaalit ja mää sain niitten perusteella toteuttaa tämän kaunokaisen. Swarovskin ovat sävyä Rose ja riipuksena on hempeän vaaleanpunainen hopeafoliolasisydän ja katsokaas tätä ketjua vielä...

Yksityiskohta ketjusta

..uijuijui..tää on niin herttaista ketjua, että ihan herkistyy! Toivottavasti ketjusta tuli semmoinen kun pitikin! :)

Huom!Huom! Kiitos Elisalle saamastani huomionosoituksesta! En oo ikinä saanut mitään tuollaista ja nyt..KIITOS. Koska olen master of tietokone, en osaa (kuin ehkä pienen opettelun jälkeen) laittaa nappia esille enkä nyt tällä kertaa jaa sitä siis muille. Mutta kiitos - tämä lämmittää! :)